Ķirbju vietā ananāsi


Katru gadu Helovīnos tiek izgrebti ķirbji. Kā būtu ar kaut ko jaunu un vēl labāku? Šis raksts nesīs jaunas vēsmas, stila garšas izjūtu un izcelšanos gaidāmajos Helovīnos.

Ķirbis, protams, ir skaists, oranžs, liels. Šķiet, ka tas pilnībā atbilst Helovīniem. Taču man ir vēl labāks piedāvājums. Tradicionālo ķirbju vietā šogad jāpērk ananāss. Turklāt ananāsu izmantošana ķirbju galvu vietā savā komplektācijā iekļauj daudzus plusus:

  • Ananāsu pārpalikumi ir garšīgi, tos var apēst uzreiz un nav jāmet ārā.
  • Ananāsu "galvām" bonusā nāk spokainas frizūras - ananāsu lapas. Jāatzīst, ka tos būs vieglāk un ērtāk paņemt līdzi uz pasākumiem - aiz "matiem".
  • Ananāsu "galvas" ir spalvainas, kas piešķir citas "sejas" formas.
  • Arī ananāsi ir gaiši iekšpusē, tas nozīmē, ka sveces gaisma netiks absorbēta.
Apskati reālus rezultātus!





Un re, tie nemaz neizskatās TIK ļauni.